Jak může Harmonie Zvuku přispět k Vašim hezkým Vánocům?

Koledy, zvonečky, zpěv a štěbetání nadšených dětiček neodmyslitelně patří mezi zvuky, které vložíme do šuplíku se štítkem “Vánoce”. Víte jak můžete jej rozšířit pomoci Harmonie Zvuku? Koupě kalimby je samozřejmě jednou z možnosti. Ale zdaleka ne jedinou!

Může se Vám zdát zvláštní psát o Vánocích v září, ale pokud to s těmi svátky myslíte vážně, už je na čase se chystat 😉

1. Zahrajte koledy na kalimbu

Pokud vlastníte 15-17-tónovou kalimbu v durovém ladění, můžete se naučit hrát koledu nebo koledy. A kvůli tomu by možná bylo za hodno začít s přípravami už teď 🙂

Našli jsme několik sborníků, díky kterým bez znalostí not či počítání tónů zahrajete vánoční písně. Tady a tady najdete sborníky pro začátečníky. Tady je jeden pro pokročilé.

Tyto sborníky jsou plné tabulatur, které využívají k orientaci barevné značení lamel (na našich kalimbách černé lamely). Stačí brnkat lamely dle obrázků (v tomto videu autor sborníků ukazuje jak přesně to funguje).

2. Pořiďte kalimbu jako dárek

To jste jistě čekali. Nejlepší kalimby najdete u nás na eshopu tady

Bez zbytečné skromnosti Vás upozorním, že pokud by Vás lákalo najít levnější variantu než kalimba od Harmonie Zvuku, může Vás to přijít dráž. Opakovaně se nám totiž stává, že potkáme na trzích lidi, kteří k Vánocům dostali kalimbu vyrobenou masově (nebo někým jiným). Jsou nešťastní, protože se na tento nástroj těšili a to, co dostali nezní hezky. Občas nelze jej ani naladit. A tak koupí naši kalimbu nebo čekají další rok… Nedělejte tu chybu a vyberte zaručenou kvalitu. Jestli na eshopu nemáme zrovna velikost či barvu, kterou hledáte, ozvěte se přes poptávkový formulář tady.

3. Vyrobte kalimbu jako dárek!

Pod naším vedením můžete za jediný den vyrobit plnohodnotný nástroj, který se stane neotřelým dárkem pod stromečkem. Chytněte dvě mouchy jednou ranou a připojte se ke šťastlivcům, kteří zažijí seminář výroby kalimb pod Tomášovým bdělým okem. 

Bude to jen a jen o ruční práci. Budete létat s vlaštovkou, vrtat svidříkem a olejovat vlastními prsty. A večer rozezníte hotovou kalimbu. 

Tady se přihlásíte na seminář výroby kalimb.

Pozor! Může se stát, že se do ni zamilujete natolik, že nebudete ji chtít dát z ruky! Nebojte, to když tak jistí náš eshop, že jo? 😉

4. Zajděte na naši harfovou akci

Čím by byl advent bez líbezného zvuku harfy? Každý “bucket list” na prosinec by měl obsahovat bod “zúčastním se harfové akce/zajdu na harfový koncert”. Sledujte naše události na fb, aby jste byli připravení sednout v první řadě. Případně seberte skupinku 15 lidi a pozvěte Toma přes kontaktní formulář, aby Vám zahral. Nezapomenutelný zážitek a překrásné ladění na Vánoce garantováno ♥

 

Napište nám na email info@harmoniezvuku.cz, které body z dnešního seznamu chcete tento rok splnit. Budeme se na Vás těšit!


Zůstaňte naladění,
Justyna a Tomáš

Comments are closed.