Prožitky na seminářích

Letní škola relaxace

Opravdu skrze uši mě pohladil duši – seminář Muzikoterapie v knihovně KKD Vyškov. Všem vřele doporučuji.

Poznejte svět Harmonie Zvuku.
Vlasta K.

Seminář byl velmi zajímavý a obohacující, především z důvodu seznámení se s novými hudebními nástroji a hlavně Vaší úžasnou hrou na ně. Opravdu krásně prožitá relaxační odpoledne. Také oceňuji, že jste nám věnoval čas i mimo seminář.

Děkuji Vám, mějte se hezky.
Hana G.

Moc jsem si váš kurz relaxace užila. Hodiny byly moc příjemné a dokázaly mě odnést pryč od všedností života – tóny všech vašich nástrojů mě prostě hladily po duši a nechtěla jsem vnitřně, aby to skončilo.

Mějte se krásně.
Hana N.

 

Seminář s bytostnými Horní Bečva

Vaše přednášky v Bečvě se mi moc líbily, působily na mne přímo léčivě, moc děkuji. Po semináři jsem si uvědomila, že se mi vlastně líbily nejvíce, že jsem si z nich odnesla nejvíc, že jsem tam jela asi kvůli nim, aniž bych to dopředu čekala… Jednak jsem se dozvěděla něco o působení tónů a zvuků (je to úžasný svět, do kterého jste nám dal nahlédnout), a také na mne mocně zapůsobila Vaše slova o VÍŘE,inspirovaná B.Kočím. 

Pane Jarošku, přeji Vám všem doma krásné dny,
hodně lásky a tvůrčí energie pro radostné tvoření.
Pavla K.

Seminář/přednáška Muzikoterapie pro každého?

Velký dík za krásné chvíle s Vaší hudbou na Miloňově – nemůžu říct,co bylo krásnější. Alikvotní flétnohra, která mně rozezněla uvnitř tak,že jsem cítila proudy shůry a pak z mého nitra nahoru. Nebo hang u táboráku – klidný harmonický rytmus ,který překrásně vylaďoval duši a zážitek u pramene, kde jste zahrál pro rusalku – tak to už mi vytryskly slzy…

Ivana M.

 

Přednáška v Brně

Chtěla bych poděkovat mému příteli, že přednášel v prostorách našeho obchůdku. Přednáška byla krásným zahájením našeho působení. To, jak nám přiblížil vnímání a nacítění hudby a prožitky z ní, bylo krásným zážitkem nejen pro mne, ale i pro všechny přítomné.

S láskou Lenka Tomšejová, Místo radosti

 

Den  Otevřeného Zvuku 2015

Chtěla jsem ještě jednou poděkovat za včerejší setkání a pěkné prožití… Zejména přenádherné zvuky zvonkoher, které mi do dneška znějí v uších. Těším se, že brzo budu mít jednu doma…

Danuta Ryłko 

 


Seminář Velké Karlovice 2015

Děkuji za krásnou přednášku ve Vel. Karlovicích. Myslím, že byla přínosem nejen pro mne ale i pro všechny přítomné. Bylo to krásné prožívání s hudbou a dověděli jsme se mnoho zajímavého.
Pro mne je citát Jiřího Mahena : „Kdo chce pochopit hudbu, nepotřebuje ani tak sluch jako srdce“.
Tak to je můj případ. Ale když jsem slyšela Vaše zvonkohry, tak to už není jen srdíčková záležitost ale je to něco mnohem víc a výš.
Přeji všem krásné a hluboké prožívání těchto květnových dní.

S láskou Jana Eliška Vodáková

 

V květnu jsem se zúčastnila v Karlovicích krásné přednášky Hudba nad námi, hudba v nás. Její obsah mne naprosto nadchnul. 
Pan Jarošek mi zprostředkoval hlubší a dalekosáhlejší souvislosti hudby pod úhlem věčných zákonitostí a umožnil mi tak její další silnější, vědomější prožívání. Hudbu miluji už od dětství a neumím si bez ní svůj život představit. Odcházela jsem bohatší a naladěná na harmonii zvuků Věčnosti, jejíž krásu máme jako lidští duchové zrcadlit i zde na Zemi a prožití vděčnosti a radosti z bytí vracet zpět do našeho světlého Domova. Za čistotu zprostředkování patří panu Jaroškovi můj srdečný Dík.

Na další setkání se těší Eva Procházková ze Znojma

Comments are closed.